Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile işçiliklevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının yüzı keşik son mesabe farklı paha skalasına sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık yürekin yeğleme edilir.

çoklukla pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden dayanak seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik çabucak bapnın kolayca açılması karınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal eylemek ve montajını yetiştirmek binaların yangından korunması için elzemdir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. çoklukla mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en oranlı fiyat politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece nitelikli bir malzeme ile binalacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sahih itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan ürkü Karakol bünyesında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve harika olmalıdır.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı kesin ve alevleri bir kesiksizğine engelleme yangın kapısı özelliği sebebiyle güvenli platform oluşturur.

Report this wiki page